Oct 31, 2011

Nasihat Gempak Dari Se0rang Kawan Baik =)

Huhu, tiba-tiba rasa nk share, tapi tak tau nak share katne. Tiba-tiba aku teringat aku ada bl0g. So, k0rang baca la nasihat kawan aku ni untuk aku. macam HARAM p0n ada. Tapi dia bejaya membuat aku tersenyum hari tu..

Begini nasihat beliau:

Awak pergi la ckp kat dia..

"biasa la..sapa2 pun..nama pun manusia..mengutuk..dengki..busuk hati..tak bersyukur..standard la..pakai la tudung labuh mana pun..mintak2 aku x jd mcm tu la..amin.."

atau [awk try yg ni]

"la..standard la tu nok!aku dah biasa dah org kutuk aku..biasalah..bujang sunti..hot stuff..dah kawin nanti..dah pakai tudung..kurang la kot..paling2 market laki org je la himpit kat aku.."

K0rang ada kawan macam gini? hohhh..Ini la kawan aku. Pening gak la aku nk praktikkan nasihat dia dalam real life. Tapi bila ada advise macam gini la baru naik sikit semangat aku =)