Jan 10, 2010

Hye kawan-kawan, kawan-kawan dan kawan-kawan lagikkk..

Skarang saya kat cc, bersama org gila yg sangat gila bulaaaaaaaaaaa. So dikesempatan ini, saya ingin meluangkan masa untuk membuka blog saya. Saya ingin menyapu habuk-habuk, debu-debu mahupon bangkai tikus dan lipas yg mati di dalam blog ini. Ye la, dah berkurun saya tidak menyinggah di blog ini. Dan untuk pengetahuan kalian, ada juga terdetik untuk menyewa blog ini. Tak mahal, sejam 50 hinggit je..Ada bran??Hahaha..

Wah, agak lama ya blog ni tebengkalai. Apa nk jadik la gamaknya. Bukan tak rindu, rinduuuuuuu sangat, tapi tu la dia, tak de kesempatan, kesudian dan azam yang kuat ke situ. Maaf dipinta.

Sila sokong blog kawan-kawan saya kalau anda semua da boring ngan blog saya yang old skool ini. Dah la old skool, tak berupdate lak tuh!poor little jet..

Hepi new year 2010, hepi wedding year to my friend and hepi to be mom to all mum in da wrld.Huh [sila doakan giliran aku bergelar raja sehari].