Apr 30, 2009

Suami terkejut .. Payu dara isteri diramas orang



kwang kwang kwang..
mula-mula aku dpt email ni aku suspen gak! ye la siap ade attachment kau! *pengsan* aku p0wn bukak la file tu dgn ganas n sepantas kilat! HAMPEH beben0r.. rupa-rupanya payu dara teramas ialah payu dara BINI LEMBU.. *HAWAU*

enjoy friends..

Housemate KEMUT Lebih

HYE ALL..

Nak cite sket nih pasal smlm, ekceli aku xsabau2 nak cite sampai tebawa-bawa dlm mimpi *imagine* cite pasal aku punya HOUSEMATE.. dan untuk memudahkn cerita ni aku namakn beliau sebagai KICAP (bukan nama sebenar) oleh sebab-sebab tertentu, bila aku mengumpat die aku mmg akan kasik die nickname ni, hehehe pandai x aku??


Sape yg kat sini mengaku GENG GAGAK mesti dah tau prangai kicap nih *bebuih mulut* bagi yg belum mengetahui, meh aku cite sket.. Kicap ni bukan kawan aku, aku ajak die d0k seumah ngan aku sbb die kwn kepada kwn aku (kwn atas kwn) Dia ni mmg pelik, kedekut,bekira *sepul0h sen* dan pelbagai aneka perangai yg k0rang x ingin nak tau p0n..

Mmg agak melampau la prangai die.. 2 tv aku punya, kedua-dua tu jadi r0sak.. aku ni mmg xduduk umah s0 jarang tgk tv bila nk tgk plak tv r0sak *shilakes* bila tnya die jawapan die -NTAH LA AKU PASANG2 TRUS JADIK CMTUH- penah sekali aku blk dr keje betapa surprisenya aku die tgh hentak2 tv!! *ber0k maknyeh*



Byk lagi la crita criti dlm setahun die jd housemate aku! berat telinga k0rang mendengar berat lagik 0tak aku yg memik0l..

Semalam last day die kat umah aku *yiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa* hepi la aku, xyah la aku bejeruk ati dan buat pekasam dirumah..aku igt die tunggu la aku blk keje, sbb die ant0 msg kat aku mak bapak die angk0t barang n pas dinner baru blah s0 aku yg xpenah jmp parents die behajat la nk jmp.. Tup-tup aku blk umah dah xde 0rg, barang2 die licin xtinggal ape *realiti* aku pikir mayb diorg dinner kat lua n akan blk jmp aku cakap sepatah dua kata *perpisahan*

Tapi ape yg aku jangka meleset, die ant0 msg ke 2 kasitau aku die dah blah, say sori halalkn mkn minum blablablabla.... WTF??? aku punya duit sewa cmne?? nk blah bod0h je? dah la die masuk ritu aku xmintak deposit ape sume, alik2 die kua bod0h jer?? *blur* aku p0wn trus membalas msg die ABES DUIT SEWA BULAN NI KO XBAYAR LA? KO MASUK CARA BAIK NI KO KUA CARA BUSUK MCM NIH??? APE HAL KO NIH? MTK MAAP BAGAI, TP KO WAT TAIK CMNIIHHHH?? dan die pon bls AKU BANK IN NNT YE KASI AKU BANK ACC. KO..


Itu je la yg mmp aku cite, tp ape PENDAPAT korang?? die akan bayar, or smp mati xbayar?? aku ade tepon kwn aku tu, kwn aku pon malu n xtau nk ckp ape.. aku arap xde la antara kita berperangai mcm nih.. penat la layan 0rg cmnih.. mental tau mentalllll bangat!!

Apr 29, 2009

Tedesak Ke Nak Kawen?


Jangan Menikah K0rang2 Sume Hanya Kerana Sebab-Sebab Dibawah :-

1.Harta
Harta xleh beli kasih sayunk beb, kalu da dibeli umah sebesar istana, cincin bergemilang belian tp si suami/isteri d0k kepit ngan jantan/betina lain, k0rang rase aman ke id0p korang?? *fikirkan* CINTA TIDAK DPT DIBELI NGAN HARTA OKEE


2.Perasaan Asmara
Rasa tertarik-simpati-naksir sebenarnya bukan cinta tp perasaan asmara.. jgn becinta sbb simpati tau kesian kat si dia, hanya kerana simpati baru nk nikah? ape kes??

3.Rupa Saja
Ko ingat ko cantekkk ha dek non?? terima sese0rg dgn kecantikan luaran dan dalaman.. jelita ke? hensem ke? hanya sementara *kedut sudah*

4.Rasa Hiba/Kesian
Kite kawen ni bang sbb aku kesian je kat ko tu!! *mintak simpang* aku xnk dgr ayat ni mase gado ngan laki aku..aku nk dgr KITE KAWEN NI SBB SY SYG AWK TAU,SMP ATI AWK XMASAK ARINIH hehehe

5.Untuk Kepuasan Sex
Abes kalu xlarat dah wat sex kalu bleh wat ngan org lain ke?kang nyesal..sex is not main subject..

6.Paksaan Keluarga
Jgn menyerah selagi terdaya, berdoa dan cuba la bawak bebincang..jodoh pertemuan ajal maut kat tgn yg Esa..

7.Desakan Usia
Mmg agak mental if dah tua tp xkawen tp jgn la sebab dah tua kite hentam kr0mo n kawen ngan sesape saje..menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian xde makna da!

8.Untuk Membalas Jasa
Orang yang telah berbuat baik perlu dibalas, tapi awas bukan ngan pernikahan.

ada PAHAMMMMMMMMMMMMMM??



aku saje je nk share info ni agar kwn2 aku yg single2 ni ade isi sket dlm 0tak tu.. dan yang paling penting peringatan t0k aku juaaaaaa..

FIKIR
AMAL
TAWAKAL

Kekacauan & Ketenangan

adoiiiiiiiidoiii..
aku sgt mengantuk nih.. smlm mlm x dpt tido lena langsung, mcm-mcm aku pikir smp tido p0wn pinjam ayam punya *tido2 ayam*.. ari ni pagi2 bgn rase nk humban jer telipon yg memekak *kringkring* utk kej0tkn aku bang0n..arghhhhhhhhHh *m00dy*


tekak aku sakit, smp nak telan air liur p0wn sakit *teketar-ketar* td aku belek-belek tekak kat t0ilet, tekak aku da kemerahan mcm color buah apple ranum..ermmm bukan demam tp adelah tu yg xkena ngan system ker0ngk0ng aku nih *redha*

tiba-tiba 0tak aku pon pening, apahal plak aku nih, gara-gara xcukup tido la nih, memikir sepanjang mlm smp badan p0wn xleh g0 ngan kaedah pemikiran aku yg celaru.. pening la selagi b0leh pening aku layan je selagi mampu dilayan..

ape aku pikir smlm eik? byk sgt weyy smp xmampu nk befikir secara waras.. aku bepikir pasal kehidupan, peningkatan, jati-diri, masalah-masalah yg beselerakan atas kotak kepala aku nih.. x abis-abis dilanda taufan hidup aku nih..

ooh tidak mata aku pedih sgt nih, mcm kena cili b0h keadaannya *perumpamaan*.. nak nangis ke? oh tidak, x mungkin aku menangis di khalayak ramai, aku ni besifat tegar je depan org, tp di DALAM SANUBARI tuhan je yg tau cmne ker0h mer0h..


atas meja aku skarang ade beratus helai HAZARD HUNT FORM perlu aku key-in masuk dlm folder, es0k last day submit tp for sure rini bos aku mahukn details.. aku tgh berusaha keras t0k wat sedaya mampu *kekuantan*



fantasi aku skarang --> nk aje aku d0k berenang ngan ikan lumba-lumba, terjun sana-sini bebas dlm samudera yg lapang *wahhh* tinggi imaginasi pastukan aku d0k bekawan ngan paus biru yg jahat tu, free willy (betul ke ejaan?) aku jd LITTLE MERMAID, kwn ngan ketam n kuda laut jalan-jalan kt dasar laut without pikirkan segala kesempitan manusia nih..


lagi satu nk jd JANE & TARZAN dok jauh-jauh dlm utan belantara *gitu* wakakaka apekah gila sudah aku ini??? dok atas p0kok, mandi air terjun ngan geng2 monyet besar-besar tuh.. mase tu bau badan bukan lagi satu masalah, mungkin aku makhluk paling wangi yg lain masammmmmmmmmm!! minum air kelapa, tarzan baik je x mcm dia.. xyah pikir nk beli kasut, baju, handbag baru! just pakai daun atas bawah *seksa* tp yg pasti kalu aku jadi JANE, aku nk ade toilet sendiri dan t0ilet aku mesti bersih..hehehe baru feel nk wat business..

lagi satu ialah, aku nk jd SNOW WHITE *jgn gelak* =) *sambil tersenyum*

dah la, kalu ik0t fantasi aku ni, mcm2 aku nk jd..kadang-kadang nk jadi burung, pastu jadi paus biru pastu tukar jadi makhluk di zaman purba.. macam-macam bila x mampu nk jadi diri sendiri, KORANG PLAK CMNE? APE KORANG PUNYA FANTASI? NAK JADI APE? ke nak join aku jd LITTLE MERMAID? silakan.......

Apr 28, 2009

Presentation & Friendship


best friends

wahhhhhh..baru tadi aku ade english presentation *meroyan*..hikhikhik.. sggh lama ya beta x buat presentation s0 ari ni dlm sejarah beta mengulangi saat2 kec0t perot sama mcm kat Uitm dulu.. kwang kwang kwang !! cm gini citenya..

aku ni mmg fail kalu bab speaking ni.. english aku writing not really bad la, tp kdg2 minutes meeting aku slalu je bos aku amend!! ahhahahaaa.. my writing is better la nak compared to speaking.. kelemahan aku ialah 'no SELF CONFIDENT'.. bak kate lecturer aku mase blajar dulu2 dan trainer aku td pon ckp aku mcm tuh.. so dah terbukti dilitar lumba!! *ade aku kesah?*


Yus n Baby


ini BUKAN Yus *eikk*

ko tau x kat sini byk mat salleh jerman? gile babas english diorg, sgt lorat nk mamp0s.. tebelit otak aku nk paham ayat2 diorg, sbb tu la aku kna attend training ni every month utk improve my communication skills gitu *syabas*

jgn cakap mat salleh la, bos aku pon ckp punya la laju kekadang tegeliat gak aku nk tulis minutes.. tp bila die jeling aku, aku buat2 la tulis dgn laju tp haprak ntah ape yg aku tulis and at last penulisan aku lari dr topik and ayat bos aku 'jet, ape yg awak wat nih??' ermm..tp die jarang marah sbb aku slalu elakkn diri jmp die..*cabo0t* suara die pon aku gerun kalu kena marah mau tekincit dikerusi *keji*

Oh Gadis Pingitan

so td aku dpt topik bebas.. *hurayyyy* aku pon perah 0tak nk cakap pasal ape eik, MY HOBBIES ke? MY CAREER ke?? agak fenin gak sbb baru mlm td terigt kna wat presentation s0 cincai-cincai sudahhhh.. cuba teka aku pilih tajuk ape? *jengjengjeng* aku pilih tajukkk BEST FRIENDS =) aku nk cite pasal korang.. yerrr korang la.. sape lagik..

aku cite pasal ISMA HARYATI YAHYA-NUR USRIN M0HD RADZIB-AINUL AIDURA JAMALUDIN..
kami yg masih gagah & melepppzzzzz

td just 2 0rg je kena cakap, iaitu aku n en. Johan.. en. Johan cakap pasal accident aku ckp pasal korang yg terejal.. iz suka mkn tempe n asam pedas pown aku cite!! dura, ko jgn marah td aku kekeringan idea s0 aku cite pasal ko punya video clip with ZAIDDDDDDDDDDDDDDD!!! sume 0rg agak geli hatila bila part aku cite ko feeling2 ngan zaid smbil belak0n n zaid ialah sgt kecik dr ko..wakakakaka.. aku pon da xbape igt aku cite ape, tp my conclusion sgt touching la.. aku puji-puji la kan kwn2 aku nih, xkn nk kutuk plak.. seb baik trainer aku ckp s0 touching and die dpt rasakannya.. hahaha, korang je xtau aku syg korang..huh..*menyampah*
mak akan cuba sedaya kekuatan mak tok perbaiki kelemahan mak, dek non-dek non sekalian sila bantu mak.. tanpa k0rang mak xde la kesah sgt *mamp0s* .. hikhik.. jgn marah ye aku cite serba sedikit hal kite kat uitm dulu-dulu *tuju selipar* ..daaaaaaaa

Apr 27, 2009

bila nak kawen nihh??


selamat pengantin baru

perkahwinan? best ke kawen beb? syok eik memlm ade bantal pel0k? hikhik.. mesti la sy0k nk plak dpt barang Baikkkkk Punyaaa *dafi AF* beto000i kaa?? ish tetiba pagi ni aku befikir pasal kawen lebih sgt plak.. ini sume tepengaruh 0leh kawan-kawan aku yg bekejaran sape dulu naik pelamin! cis cis CIS CISSSSSS!!
YUS je ber title BINI ORG

dr zaman persek0lahan lagi aku adalah mangsa yg di RAMAL utk menjadi penganten awal dr sesiapa saja disk0lah *ada aku kesah?* dari mana diorg dapat tekaan tu p0wn aku xtau, tp mmg sume budak-budak tu akan ckp lebey kurang cam gini :

zaman sk0lah : aku rase noni kawen cpt la, abes SPM trus kawen !aku jamin weyy!

zaman uitm : ko kawen dulu la jet, b0ipren sana-sini, mesti k0 gataiii gile dah kn?? *ayat mati*

zaman keje : bile ko nk kawen ni?xkawen2, kawan-kawan sume da kawen ko ni bile lg ha? *see?*

p/s : noni = jet

mana la aku tau!! mmg la aku ni bekawan ngan lelaki jeeeeerrk, tp just kawan la, xsemestinya org yg berkawan ramai ngan lelaki nih akan kawen cpt, org yg diam2 *innocence gitu* kawen lambat beb! -sebabnya yg terjadi skarang org yg diam-diam ni la kebanyakannya dah kawen, org2 mcm aku n da geng masih membujang *huwaaaaaaaaaaa* sup sup..

dara pingitan

bulan ni saje jemputan kawen aku dpt ialah sebanyak 5, sume tu sebaya ngan aku.. dan kebanyakannya berperangai diam-diam gitu..korang rase nape org yg diam-diam ni cpt kawen eik? cmne diorg jmp MR. RITE secepat kilat *ajar aku* cmne diorg bleh lamar pempuan tu? cmne pempuan tu tau die bleh seidop-semati ngan laki tuhh?? *fenin* ntah la tp yg pasti jod0h di0rg cpt dr aku eventhough aku ialah mangsa RAMALAN yg akan berkahwin cpt! realitinya umur aku tahun ni dah masuk 25 but aku still single n available..huh!
nak KAWEN ngan ANAK RAJAAAAAAA

ape-ape p0wn congratulati0n kpada yg sudah melangsungkn perkahwinan, sem0ga bahagia ke akhirnya *lebih dr cucu-cicit* yg dlm alam pertunangan sila jaga tata-tertib, even kamu da jd tunangan x dpt lesen penuh lagi tauuuuuuuu! kepada geng gagak BAmBi-ISma-Anis sila besabar, jod0h kite xdatang lg, mungkin kite perlu ENJOYYYYYY dulu *puteri* hikhik

KAMI HEPI-HEPI AJAAAAAAAAAAAAAAAAA

dlm hati : aku nk kawen *sup sup sup*.. awk, y0k kawen gol0k.. daaa

Apr 23, 2009

BOS Telampau



bos oh bos..

aku xpaham la prangai bos aku nih.. jap-jap dingin mcm eskimo, jap-jap panas mc sahara *ko igt ko sesumpah* ye la aku tau ko tu bos, gaji harus 5 digit blm mas0k bisnes sana sini *ade aku heran* tp jgn la layan kerani cabok mcm layan bibik terhina je umpamanya..

aku paling xleh blah bile keje yg aku da half way lg siket nk settle org lain ckp BOS aku nk buat sendiri *bedarah tlinga* dan die just diamkn diri xkasi ape2 arahan or ape2 hint yg die xnk aku buat! apekes?? keji sgt ke aku ni? busuk ke bau bdn aku ni mcm bau bdn monyet ke smp die xleh dtg tempat aku n inform aku? ke kalu die call aku bau mulut aku ni tengik smp benanah idong die? *OMG* telipon ape die pakai smp bleh kesan bau mulut org? kaya bebenor!


eh, xsalah la kite layan anak buah kite or staff2 kite dgn baik2.. nk plak aku nih *xde makna* .. aku ni org x cari pasal aku lagi mls nk amek tau tp sbb die tu bos aku! aku kena amik tau hal die! nk plak anak2 buah die sume mcm bag0s, penah one day tu aku kena keji ngan anak buah die mcm nih 'ape punya seketeri la,baik xyah keje kalo bos pon xleh jaga' *aku cili mulut die* benci x? aku tgk dlm calendar die NO MEETING pon, die x inform aku die half day ke atau p ciom molot keldai ke ape.. so aku mls la nk wat pandai!

dulu die okee je ngan aku tp skarang da nk masuk 2 mggu prangai 100% berubah.. aku igtkn sbb die bz ke atau sbb xdpt dipenuhi kehendak batin *18 sx* tp da nk masuk 2 weeks xkn maseh kesangapan, kuda pon xmcm tu, inikn pula manusia biasa yg bedaulat sgt.. aku xtau mana salah aku, tp apa salahnya kasitau aku? kalau da x suka sgt tgk muka aku kat opis ni, cakap je aku pandai2 la nk begerak mcm mana pas nih *pakai topeng ninja turtle* utk selindungkn muka aku.. xpon aku bawak langsir kat tempat aku mcm umah urut!

makin pening otak aku pikir benda nih.. bukannya lama pon aku keje sini baru jerk lagi dah xsuka kehadiran aku.. dah la aku ni bukan pekerja dedikasi macam iz n isma, aku ni mcm murid bermasalah je kat opis ni.. jap ade jap xde.. tp masih xsuka tgk muka aku.. muka aku ni mcm muka ex-gf die ke *suka mak* apedaaaaaaaaa.......

ok la, luahan aku pasal opis nih lg.. biasalah bak kate sepupu aku 'sape nk bace bl0g awk tu, admin worker yg bermasalah, xbest! *ade aku kesah*


trus kn bekeje *sape nk kasik aku duit*


stop je la..

Apr 22, 2009

SERI 4-4


aku nk cite sesuatu!!ape lagi pasal kejadian mlm td la.. =) liverpo0l seri 4-4 dgn arsenal!!huh..even agak kecewa xmenang ditempat sendiri tp aku xmenyesal utk menahan mata menyaksikn game yg SGT HEBAT lagi MENYEMPITKN DARAH SAAT2 NAK KE JANTUNG!!

mlm td aku ku0 ngan dia utk dinner..dinner pd puk0l 12.00 am, adakah dipanggil dinner lagik?tepulang pada individu t0k berkata ape2..

dinner dgn hebat lagi LICIN PINGGANKU..lapar sudah,so mkn dgn LAHAP!

dia : lu nk tgk x game jap lagik
aku : kol bape wak?
dia : kol 3.00 la, lg 2 jam je..
aku : xpe la awk anto jet blk dulu la,takut ngant0k kang awk gak yg ckp jet gataii nk ik0t, tp wat pangai..
dia : okee..

2.30 am

dia : nk ikot x?
aku : nkkkkkkkkkkkkkkk!!(sbb aku da puas tdo sblm die amik aku dinner)
dia : siap2 org smp bawah org msg..
aku : daaaaaaa..

2.45 am

-tgk bula dgn jayanya..GAME sgt la mendebarkn..mula2 kit0rg ketinggalan 1-0 (x puas ati sbb actually da off site)pastu JEJAKA P0JAAN ATI KU -TORRES- menyamakan kedudukan 1-1 (second half)pastu LAGIK -BENAYOUN- merembat masuk utk menambah jaringan kepada 2-1 shilakes ARSENAL menyamakan kedudukan kepada 2-2!! BENGANG LAGIK diorg dpt menambahkn GOAL kepada 3-2 meninggalkn kami!!T0RRES x kasik peluang trus menyepak masuk 3-3..yg paling seram ialah pd minit terakhir iaitu minit ke 90 kit0rg ketinggalan 4-3..mase tu mmg sgt kecewa/sedih..huuuwaaaaaaaa..xsampai 3 minit mase tambahan BENAYOUN menyamakan kedudukan kepada 4-4!!!yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!keadaan terikat smp abes..sekian!

yang pasti mmg game ni sgt TERUJA lg TERANGKAT sbb sama2 hebat!sgt hebat-sgt bahayakn jantung-sgt sakit tekak menjerit-


aku ni dr xkenal player trus bleh kenal,tgk dr blakang pon tau sape..ini gara2 dah terikut-ikut DIA..hehehe..hidup liverpo0l..xleh p becuti besama2 tp dah cukup bebal0i bleh enj0y sakan ngan die smbl tgk bula!senyum seindah suria yg membahagiakan..kau tersenyum kutersenyum, KEBAHAGIAN MENGUNTUM..218

Apr 21, 2009

WEEKEND yg HEBAT!

tadaaaaaaa..
aku kuar ngan dak2 nih weekend lepas..sungguh seron0k juga..aku kn awek kesepian setelah dia mengambil keputusan NO CUTI FOR THIS MONTH!! cis, aku dikotak katikkn lagikk!tp seb baik la dak2 nih ade so tersumbat gak la weekend aku ngan aktiviti-akitiviti berpaedah..kalu x mesti aku menidurkn diri di umah..

aku jmp dak2 nih xdisengajakn pon,kebetulan..mlm mggu tu SUD msg aku nk jmp, aku plak tgh layan DIA n DA GENG main golf kat ROYAL PAHANG..s0 kit0rg wat TEMUJANJI utk berjumpa pd keesokkannya, tp itu p0n aku masih berkata 'SETELAH MATA KU TERBUKA YE SUD,AKU XTAU LA PUKUL BAPE'..seb baik sud memahami..

s0 ari ahad aku telah bersih n w0ngi aku pon menelip0n sud

aku : ktne?
sud : umah nora, meh la!!
aku : umah nora kat panching kr?gile jauh??
sud : otak ko kat kempadang je la..
aku : yela,mmbe ko da pindah kempadang bersama laki nya..sila memberi direction ye..kang tersesat plak aku nih..
sud : ko ckp ngan kama jap..aku xreti la nk kasi direction cmne..
kama : blablablablabla..

tup tup tup, aku da smp depan umah nora..aku ni mmg tgh lapar, smp2 diorg tgh mkn cicah!sedappppppp wooo00,mengalahkn org mengandung aku mkn!wakakaka..mkn smbl mengumpat mmg best!nk plak ngan mmbe yg dah lama x KETEMU!

LUNCH TIME - nora masak tomyam-rebung-ikan bilis pedas-ulam..walaupon makan sikit tp b0rak je yg lebih..hihihi..sori la no camera allowed mase nih sbb sggh kurang sopan mase anak dara mkn kite tangkap gambar!alasan nk bago0s plak!padahal lupa nk tangkap!

dok2 lepak guling atas katil,tgk laptop and sume dak2 busuk iaitu nora-kama-sud baru mahu MEMBERSIHKN diri..cis,rupanya xmandi lagi kamu-kamu sume..

petang2 sket sume p0wn mahu beredar..aku p FIGURA, sud n nora with husband p dungun last skali si kama p blk umah..

even sekejap je jmp tp umpatan benimbun..HEPI-TEBAHAK-BAHAK-NGUMPAT <--main subject!

kat bawah ni gamb02nya..xbyk sbb mase dia0rg xmandi dilarang menangkap gambar!ini je yg termampu.. =)


SUD ALA2 HANTU MUKA SEPARUH YG TERSENGIH GITU


AKU MEMBELAKANGI IKAN SHAHRIL YG DIBELA SEJAK KECIK BESAR KOTAK ROKOK TP SKARANG???DA SEBESAR TIN MILO


AKU N KAMA POSING KAT BLAKANG UMAH NORA YG LUAS ITU


KEPUCATAN MUKA KU BERTAMBAH JELAS BERBANDING MUKA SUD YG KEMERAHAN


SUNGGUH TEMBAM AKUKN??


KAMI YG PERASAN CANTIK..ADA AKU KESAHH??


SUD BERSAMA TUAN UMAH IAITU NORA--SATU JE AKU ADE GAMBO TUAN UMAH..WAKAKAKA

Lessons & tips for today

* Learn to love yourself
* Learn not to punish yourself for things you cannot change now
* Learn to deal, and move forward, always that much stronger, and that much wiser
* Look inward, spend time in quiet just listening to yourself, and learn
* You will soon learn that you have a galaxys worth of strength and knowledge in there, you just have to learn to tap into it.

-aku-sedang-mengalami-kekacauan-jiwa-

-kawan2-yg-aku sayangi-

-sudi2-lah-memberi-kata2-perangsang-utk-aku-menjadi-kuat-

-aku-bukan-putus-chenta-tp-aku-kecewa-dgn chenta-

-pening-sudahhhh-

Apr 16, 2009

aku perlukan percutian

ati aku semak la skarang, semak bangat! ngan itu ini begitu begini, x terlarat dah nk bawak keserabutan ni kesana kemari..k0rang nk sikit??wakakaka..kalu nk sila email eh?? =) s0 aku p0n buka la f0lder gamb0r n sekali lagi tejumpa la PECUTIAN TERHEBAT kami..di mana? mana? diii GENTING HIGHLANDS..best woo00!ntah bile aku nk becuti mcm nih lagi..ermmmmmmmmm..wendu beb..



aku nk naik benda nih!aku nk release tensi0n!igt lagik dulu2 mase tgh tensi0n ngan life, aku dtg sini ngan srg bdk ni n aku naik benda ni 3 kaliii dlm 1 ari!!fuhhh..mase tu baru rase aku kecik n problem aku kecik..last2 mase turun naik cable car dia bejaya wat aku merembeskn air mata..kesedihan telampau


bleh ke bad0t ni hepi kn aku??


sgt gembira,bejaya utk mengacau 0rg tgh p0sing!=)


perempuan-perempuan sengal..actually pegi nk celebrate wedding member tp yg xkawen yg lebih pd pengantin..wakakaka


-HEPI-HEPI-HEPI-HEPI-


si ket0ot dan si L0njo0ngggG


manusia gile bergambar!!baru k0rang tau bukan geng gagak sahaja!!hikhik


betafakur sblm diTERBANGkn


terbang si burung terbang,terbang smp mer0yan!!


si pengec0ot hanya mampu duduk ditepian gantang!


yeayyy makan time


geng, apsal la lama bangat kamu nk nyanyi kitorg lapor laa


nyanyi la, aku mkn duluu~